Borsa de treball

Oferta núm. 154 (agost de 2018)

Oferta de feina: traductors/es de català/castellà>holandès.

Per a més informació, traduccions@inlinguamataro.com

FONT: INFOZÈFIR. Butlletí informatiu sobre llengua catalana

Oferta núm. 153 (agost de 2018)

Ell diari BON DIA d’Andorra actualment cerca un corrector/a per incorporar a la seva plantilla.

Oferta núm. 152 (juliol de 2018)

Després de l’èxit dels cursos que hem dut a terme del programa Lletres per a Tothom del curs passat, a proposta de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, l’Apellc en tornarà a gestionar una nova tongada durant el curs 2018-19. Lletres per a Tothom és un programa sorgit de la necessitat davant la mancança detectada de programes específics d’alfabetització en català d’adults nouvinguts a Catalunya. L’objectiu del programa és facilitar l’alfabetització a persones que, en origen, no tenen domini de la lectoescriptura, amb la intenció d’iniciar un procés formatiu personalitzat que pugui tindre continuïtat en altres accions formatives.

És per això que volem actualitzar i ampliar la nostra cartera de professionals, persones que puguin impartir 90 hores de docència que, posteriorment, el programa preveu complementar amb 30 h més de voluntariat lingüístic. Les classes es faran en diversos municipis (Altafulla, el Morell, la Riera de Gaià…). Cal disposar de vehicle propi i, lògicament, prioritzarem els associats i associades per davant d’altres candidats aliens a l’Apellc. Valorarem especialment l’experiència en formació de persones adultes i en l’ensenyament del català com a L2, l’habilitat de gestionar i cohesionar la diversitat, l’emprenedoria didàctica i, preferentment, amb la llicenciatura o grau en filologia catalana.

De moment, encara no diposem d’horaris, però fem aquesta primera crida per saber a quins associats i associades us pot interessar. Si és així, podeu enviar-nos els vostre currículum en aquesta adreça de correu: apellc.socis@gmail.com.

Oferta núm. 150 (abril de 2018)

L’editorial Go Books! està cercant un corrector de castellà i de català que pugui corregir directament un en un entorn Moodle o similar.

Les persones interessades cal que enviïn un correu electrònic amb el seu CV i les seves tarifes habituals a

info@gobookseditorial.com

En el camp de l’assumpte cal fer constar-hi Corrector Moodle.

Només es consideraran (i es respondran) les candidatures que compleixin totes les condicions.

A partir del dia 28 d’abril ja no es rebran més candidatures.

FONT: InfoZefir

Oferta núm. 148 (febrer de 2018)

La Universitat Oberta de Catalunya busca un professor dels Estudis d’Arts i Humanitats, àmbit de Literatura. La persona seleccionada s’incorporarà com a professor/a responsable a l’equip del grau de Llengua i Literatura Catalanes i del grau d’Humanitats.

Més informació: Professor/a dels Estudis d’Arts i Humanitats, àmbit de Literatura

FONT: Carme Badia