Presentació del projecte Epitettrio

Poesia catalana musicada

El passat dissabte 22 d’abril, juntament amb  l’Escola de Lletres de Tarragona, vam voler acompanyar el trio Epítet en la presentació del seu projecte. I vam poder gaudir d’un magnífic concert!  Epítet, amb els seus poemes musicats i l’immillorable marc de l’Escola Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, van crear una atmosfera màgica la vigília de Sant Jordi per presentar-nos el seu projecte de poesia catalana musicada.

EPÍTET neix de la voluntat de fer un viatge a través de la poesia de casa nostra amb la música com a vehicle d’expressió i suport per la paraula.

Amb l’ajut de diverses persones del món de la literatura i l’ensenyament, han seleccionat un seguit de poemes dels noms més destacats de la poesia catalana de tots els temps i les han musicat adequant les melodies i acompanyaments a la temàtica dels versos, l’autor i les seves singularitats expressives.

Un viatge poeticomusical que es traduirà en dues vessants: d’una banda, el format de concert per a sales i auditoris, i de l’altra, un espectacle pedagògic per a escoles i instituts, encara en procés de creació.

Excel·lent treball que facilita la connexió amb la poesia catalana i la seva difusió!

Un trio de músics a l’altura dels poemes que canten:
Lluís Barceló (guitarres i veus)
Roger Conesa (saxo, percussions, ukelele… i veus)
Uri Mas (baix, guitarres i veu principal)

Compteu amb nosaltres en aquest fantàstic viatge poeticomusical!

 

 

 

 

 

  • COMPARTIR